Close

Vacature Sales Engineer

SALES ENGINEER

Wat ga je doen? Als Sales Engineer vertegenwoordig je Profiltra BV als de technische specialist voor de industrie op de Nederlandse en Belgische markt. Je bouwt een eigen klantennetwerk op, dat je vervolgens uitbreidt en beheert. Een groot project, nieuw product, dienst of actie? Je ziet kansen genoeg om aan tafel te gaan met (nieuwe) klanten. Je kent het spel van onderhandelen als geen ander. Natuurlijk verlies je hierbij de wensen van onze klanten en de beste oplossingen niet uit het oog.

 

Wat neem je mee?

Als Sales Engineer beschik je uiteraard over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Door je overtuigingskracht en inventiviteit weet je klanten aan je te binden, zonder hierbij de servicegerichtheid uit het oog te verliezen. Je laat je niet snel uit het veld slaan wanneer je een of meerdere keren ‘nee’ te horen krijgt.

Een positieve instelling, doortastendheid en resultaatgerichtheid zijn in deze rol dus zeker gewenst, naast een prettige en representatieve persoonlijkheid.

Verder heb je:

  • Mbo / hbo chemische technologie werk- en denkniveau;
  • goede kennis van de Engelse taal. Duits is een pré;
  • een aantal jaren werkervaring in de buitendienst;
  • minimaal rijbewijs B;
  • bij voorkeur ervaring in vloeistoffiltratie, maar zeker affiniteit met deze materie en je bent bereid je kennis op dit gebied uit te breiden;

 

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Profiltra B.V., gevestigd in Almere (opgericht in 1941) is een gerenommeerde technische handelsonderneming. Via de Business Units (Additieven, Pigmenten, Filtratie, Vuurvast, Leidingtechniek en Afdichtingen) levert Profiltra niet alleen producten maar ook de toegevoegde waarde door middel van advies, engineering, bewerking en praktische technische en logistieke ondersteuning. Naast producten van (veelal) exclusieve leveranciers beschikt Profiltra over een werkplaats, waar materialen worden bewerkt en aangepast aan de eisen van de afnemers.

Door de probleemoplossende verkoopstrategie, uitstekende technische service en de technische kennis van de medewerkers, is Profiltra een gewaardeerde en succesvolle partner. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen medewerkers. We investeren hier graag in door middel van uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingen. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten en sociaal begaan zijn met elkaar.

Verder bieden wij:

  • een uitdagende functie voor 38 uur per week;
  • een goed maandsalaris;
  • een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • 26 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 38-urig dienstverband aangevuld met 6 ATV-dagen;
  • bij een goed bedrijfsresultaat gratificatie in december

Interesse? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze personeelsafdeling: HR@profiltra.com

Je sollicitatie kun je sturen aan dit emailadres of aan ons postadres:

Profiltra B.V

t.a.v. afdeling Personeelszaken

Postbus 1072

1300 BB Almere