Close
PROFILTRA

ONDERDEEL 

VAN UW PROCES

BEDRIJFSPROFIEL

profiltra

Team Nederland en België

pigmenten

Team Duitsland

profiltra china

Team China

Onderdeel van uw proces

Wij zijn op velerlei manieren “onderdeel van uw proces”. Niet alleen doordat wij materialen leveren die onderdeel uitmaken van uw productieproces. Maar ook omdat wij u graag met raad en daad terzijde staan bij bijvoorbeeld uw logistieke proces, engineeringsproces of bewerkingsproces. 


Betrokken bij uw bedrijf

Ons familiebedrijf bestaat ruim 75 jaar en veel van onze medewerkers en klanten zijn al jarenlang aan ons verbonden. Wij zijn betrokken bij onze klanten en kennen de medewerkers en productieprocessen goed.  Bij ons bent u geen accountnummer maar een gewaardeerde klant.

Door ons deskundig advies

  • voorkomt u kostbare downtime
  • optimaliseert u de kwaliteit van uw eindproduct
  • produceert u efficiënter en veiliger


Wij nemen u veel werk uit handen

Wij zijn trots op de materialen én de service die wij leveren. “Geleverd door Profiltra” betekent dat u het juiste product op de juiste plaats op de juiste tijd geleverd krijgt. Maar ook dat wij meedenken, adviseren en uw wensen centraal stellen. Ons bedrijf is zo ingericht dat wij snel en flexibel opereren.

Of het nu gaat om

  • het oplossen van technische problemen
  • het aanleveren in een speciale verpakking
  • het  bewerken van materialen
  • of andere klantspecifieke aanpassingen

Wij bieden u op elk gebied maatwerk en nemen u veel werk uit handen.

 

Innovatief en deskundig
De wereld verandert snel, technologieën volgen elkaar in razend tempo op. Nieuwe producten, soms door onszelf ontwikkeld, bieden u nieuwe mogelijkheden en besparen u veel kosten en tijd . Onze productspecialisten volgen de nieuwste technieken en productontwikkelingen op de voet. Zij hebben de deskundigheid en ervaring om ook voor uw toepassing de beste oplossing te adviseren.


“Waardevol is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen”

Edwin G.H. Cobussen, CEO Profiltra 

edwin cobussen

.